cross-logo-transp.png

Over Cross Link Services B.V.

Cross Link Service is opgericht in 2005 om een oplossing te bieden voor de groeiende behoefte een boodschap uit te dragen in een markt met dalende oplage voor boeken. Om on demand productie en distributie economisch levensvatbaar te maken heeft Cross Link Services voor de christelijke markt een geautomatiseerd systeem ontwikkeld dat alle aspecten rond productie, distributie en financiële afhandeling regelt. Cross Link Services is hierdoor de verbindende partij die uitgevers, productie, distributie en retail aan elkaar koppelt in één systeem. De drempel voor het uitgeven van een boek wordt flink verlaagd en het boek raakt nooit uitverkocht.

Door onze kennis van de mediatechnologie en de jarenlange ervaring in de uitgeefwereld is Cross Link Services de specialist geworden op het grensvlak van technologie en uitgeven.

Wij willen met onze kennis, expertise en oplossingen helpen de christelijke boodschap de ruimte te geven.

Niet alleen in geprinte vorm maar ook als eBook, enhanced eBook en als App. Cross Link Services levert de technische expertise en oplossingen voor uitgevers om nieuwe vormen van uitgeven te realiseren.

Wie wij zijn?

peter.jpg

Peter F van der Schelde 
Peter zette in 1990 als "pionier elektronisch uitgeven" zijn eerste stappen in de uitgeefwereld. Tijdens zijn studie biochemie leerde hij procesmatig te denken en binnen de farmaceutische industrie deed hij commerciėle ervaring op. Zijn betrokkenheid bij Cross Link Services vat hij samen met de woorden: "Ik word steeds enthousiast als ik mij bevind op het grensvlak van technologie en uitgeven." Peter is getrouwd en heeft twee dochters.

Sjoerd.jpg

Sjoerd van Noort 
Sjoerd is 31 jaar, getrouwd en heeft twee prachtige dochters. Hij studeerde Grafimedia Technologie aan de Hogeschool Rotterdam, een studie die binnen Cross Link Services volledig tot zijn recht komt. Sjoerd zegt hierover: "Ik zet mijn creativiteit en kennis van media en technologie in om oplossingen te bouwen voor nieuwe vormen van uitgeven."