cross-logo-transp.png

Over Cross Link Services B.V.

Cross Link Service is opgericht in 2005 door Sjoerd van Noort en Peter van der Schelde om een oplossing te bieden voor de groeiende behoefte een boodschap uit te dragen in een markt met dalende oplage voor boeken. Om on demand productie en distributie economisch levensvatbaar te maken heeft Cross Link Services voor de christelijke markt een geautomatiseerd systeem ontwikkeld dat alle aspecten rond productie, distributie en financiële afhandeling regelt. De drempel voor het uitgeven van een boek wordt flink verlaagd en het boek raakt nooit uitverkocht. In 2010 werden conversie- en distributiediensten voor ebooks toegevoegd aan het dienstenpakket van Cross Link Services. Vanaf 2012 houdt Cross Link Services zich ook bezig met de ontwikkeling van de Online Bijbel-app en enkele andere bijbelgerelateerde apps.

Cross Link Services is hierbij steeds de verbindende partij die uitgevers, productie, distributie en retail aan elkaar koppelt in één systeem.

Door onze kennis van de mediatechnologie en de jarenlange ervaring in de uitgeefwereld is Cross Link Services de specialist geworden op het grensvlak van technologie en uitgeven.

Niet alleen in geprinte vorm maar ook als eBook, enhanced eBook en als App. Cross Link Services levert de technische expertise en oplossingen voor uitgevers om nieuwe vormen van uitgeven te realiseren.

 

peter.jpg

Peter van der Schelde 
Peter zette in 1990 als "pionier elektronisch uitgeven" zijn eerste stappen in de uitgeefwereld. Tijdens zijn studie biochemie leerde hij procesmatig te denken en binnen de farmaceutische industrie deed hij commerciële ervaring op. Peter onderhoudt contacten met uitgevers en is actief als content-manager. Aanvullend op zijn werk bij Cross Link Services houdt Peter zich ook bezig met content development en studeert hij theologie. 

 

Sjoerd.jpg

Sjoerd van Noort 
Sjoerd is 31 jaar, getrouwd en heeft twee prachtige dochters. Hij studeerde Grafimedia Technologie aan de Hogeschool Rotterdam, een studie die binnen Cross Link Services volledig tot zijn recht komt. Sjoerd zegt hierover: "Ik zet mijn creativiteit en kennis van media en technologie in om oplossingen te bouwen voor nieuwe vormen van uitgeven."