Laatste App Nieuws

Bible App News
Online Bijbel 1.0 voor iPad/iPhone - Gratis

Na lang zwoegen is Online Bijbel voor ipad en iPhone uit. Download nu gratis in de Appstore. Meer info op http://cross-link.nl/olb-nl

De eerste update voor de Importantia Studie Bijbel is net verschenen op de App Store. Met een verbeterd Hebreeuws-Nederlands lexicon, extra toelichting over het strong systeem en diversen kleine verbeteringen. 

Vanaf vandaag is de Importantia Stude Bijbel beschikbaar in de App Store. Bestudeer nu zelf, zonder kennis van Grieks of Hebreeuws, de woorden uit de Griekse of Hebreeuwse grondtekst. Nu in de App Store

Zojuist is update Bijbel+Kant 1.2 beschikbaar gekomen in de AppStore. Met deze update komt een 'geschiedenis' functie beschikbaar en zijn een aantal problemen onder iOs 5 opgelost.

Bijbel+Kant 1.1 nu ook voor iPhone
Zojuist is update Bijbel+Kant 1.1 beschikbaar gekomen in de AppStore...

Vanochtend is de eerste uit een serie bijbelstudie apps van Cross Link Services beschikbaar gekomen in de Appstore. De Bijbel+Kant app is een handige manier op de Bijbel met Kanttekeningen te kunnen raadplegen. 

Momenteel staat versie 1.0 voor de iPad in de Appstore. Versie 1.1 komt binnenkort beschikbaar. Naast een aantal verbeteringen wordt de app daarmee ook geschikt voor de iPhone en iPod Touch.

Eerder deze maand is onze nieuwe Facebook pagina gelanceerd. Like onze pagina en blijft op de hoogte van het laatste nieuws rond onze bijbel study apps

Momenteel zijn we bezig met de laatste voorbereidingen voor de introductie van de eerste uit een serie bijbelapps. Deze eerste app komt later deze maand uit (januari 2013)
biblestudyapps-op-tr.png

Apps